Antyoksydanty w żywności [1500-DI11AwŻ-SP]
Semestr zimowy 2025/26
Laboratorium,
grupa nr 3
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Antyoksydanty w żywności [1500-DI11AwŻ-SP] |
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2025/26 [2025Z]
(jeszcze nie rozpoczęty)
Laboratorium [LAB], grupa nr 3 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 0 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Prowadzący: | Joanna Dróżdż-Afelt |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Kazimierza Wielkiego.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Kazimierza Wielkiego.